פטריות מוקפצות עם עדשים שחורות מונבטות של אתי
פטריות מוקפצות עם עדשים שחורות מונבטות של אתי
רכיבים:
בצל
פטריות פורטבלו/שמפיניון
תרד
2 כוסות עדשים שחורות מונבטות
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
מתחילים בהשחמת בצל במחבת עם כף שמן זית, מוסיפים את הפטריות הטריות.
לאחר מכן נוסיף תרד כמה שרוצים ולבסוף את העדשים השחורות המונבטות ותיבול.
איך נתייחס:
כל כוס עדשים שחורות מונבטות = מנת חלבון.
ניתן להכין גם עם עדשים שלא הונבטו, כל 2/3 כוס עדשים לא מונבטות = מנת חלבון.
