כניסה
למנויות
צרו קשר

פטריות מוקפצות עם עדשים שחורות מונבטות של אתי

פטריות מוקפצות עם עדשים שחורות מונבטות של אתי

רכיבים:

בצל

פטריות פורטבלו/שמפיניון

תרד

2 כוסות עדשים שחורות מונבטות

מלח

פלפל שחור

 
אופן הכנה:

מתחילים בהשחמת בצל במחבת עם כף שמן זית, מוסיפים את הפטריות הטריות.

לאחר מכן נוסיף תרד כמה שרוצים ולבסוף את העדשים השחורות המונבטות ותיבול.

 

איך נתייחס:

כל כוס עדשים שחורות מונבטות = מנת חלבון.

ניתן להכין גם עם עדשים שלא הונבטו, כל 2/3 כוס עדשים לא מונבטות = מנת חלבון.

 
להאמין. לפעול. להגשים.